Tocht en Omgeving

De Osse Ambtenaren Veldtoertocht loopt door het prachtige natuurgebied De Maashorst. De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, omgeven door de gemeenten Bernheze, Uden, Landerd en Oss.

Een verrassend natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes. De Maashorst ontwikkelt voor haar bewoners, ondernemers en toeristen een dynamische en inspirerende omgeving, waarin het goed wonen, werken en recreëren is.

Onze ontwerper van de tocht, Mari School, slaagt er elk jaar in om een bijzonder mooie tocht uit te zetten waarin geen poortjes in zijn opgenomen. En dat is uniek.

Hierdoor komt er in de tocht nog nauwelijks verharde weg voor en zijn er aantrekkelijke singletracks bijgekomen met ook nog de nodige hellingen.
De 70-km route gaat door het bosrijke gebied van Uden en Zeeland.

Het parcours is ingedeeld in secties van 2 kilometer d.m.v. borden. Bij eventuele pech of ander ongemak, kun je doorgeven waar je je bevind, zodat de organisatie je snel kan helpen. Hiervoor kunt u het algemene nummer bellen: 06 25 09 06 94.

De NTFU heeft in samenwerking met KNWU, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten een gedragscode ontwikkelt om een goede omgang met andere recreanten en een goed behoud van de natuur na te streven. Iedere deelnemer van de Osse Ambtenaren Veldtoertocht wordt geacht zich aan deze gedragscode te houden.

GPX Bestanden

Hieronder het gpx bestand van de 33, 54, 75 km. Onderaan ieder bestand vind je een download link.

33 km

Download

54 km

Download

75 km

Download